Belépés
 
Linky doksi

Tartalomjegyzék


A szerkesztői felület használata

A szerkesztői felület három részből áll. Bal oldalon találhatóak a linkajánlásokkal, hibabejelentésekkel és az oldal beállításaival kapcsolódó dobozok, felül a piros fejlécű oldalszerkesztő doboz, középen pedig az oldal tartalma, szintén dobozok formájában.

Doboz létrehozása

Az oldalszerkesztőben a Doboz gombra kattintva tudsz új dobozt létrehozni. A feljövő űrlapon megadhatod a doboz nevét, típusát, láthatóságát és leírását. Az adatok megadása folyamán minden beállítás azonnal érvényes lesz a dobozra, nem szükséges külön elmenteni a megadott adatokat. A dobozt kinyitni és bezárni a bal oldalán található kis nyilra kattintva tudod.

Doboz szerkesztése

A doboz adatait szerkeszteni úgy tudod, ha a doboz fejlécére kattintasz.

Doboz áthelyezése

A dobozt áthelyezni úgy tudod, hogy a bal egér gombbal a dobozra kattintasz, az gombot nyomva tartod, és a dobozt a kívánt helyre húzod az egérrel.

Doboz törlése

Dobozt törölni a rajta lévő kis piros X-re kattintva tudsz. Ha meggondoltad magad, ezután még lehetőséged van a törlést visszavonni.

Link, szöveg létrehozása

Az oldalszerkesztőben a Link gombra kattintva tudsz új linket létrehozni. A feljövő űrlapon megadhatod a link nevét, címét, valamint leírását. Az adatok megadása folyamán minden beállítás azonnal érvényes lesz a linkre, nem szükséges külön elmenteni a megadott adatokat. A szöveg létrehozása az oldalszerkesztőben a Szöveg gombra kattintva, a link létrehozásával azonos módon történik.

Link, szöveg szerkesztése

A linket vagy szöveget a mellette lévő (edit) feliratra kattintva tudod szerkeszteni.

Link, szöveg áthelyezése

A linket (vagy szöveget) áthelyezni úgy tudod, hogy a bal egér gombbal a rákattintasz, a gombot nyomva tartod, és a linket (vagy szöveget) a kívánt helyre húzod az egérrel.

Link, szöveg törlése

Linket vagy szöveget törölni a mellette lévő kis pirod X-re kattintva tudsz. Ha meggondoltad magad, ezután még lehetőséged van a törlést visszavonni.

Oldal mentése, előnézet

Ahhoz, hogy az általad végzett szerkesztések mentésre kerüljenek, az oldalszerkesztőben a "Mentés" vagy "Előnézet" gombra kell kattintanod. Az "Előnézet" annyiban különbözik a "Mentés"-től, hogy ez megmutatja, hogyan fog kinézni élesítés után az oldal.

Oldal élesítése

Ahhoz, hogy az oldalt, illetve a rajta végzett változtatásokat a látogatók is láthassák, az oldalt élesíteni kell. Ehhez az oldalszerkesztőben a legördülő menüben az "Oldal élesítése" pontot kell kiválasztanod. Az oldal első élesítésekor meg kell várnod a szerkesztőség jóváhagyását.

Bal oldali dobozok

A bal oldali dobozok használatához segítséget kaphatsz a bennük található kis piros kérdőjelre húzva az egérmutatót.

Bannerek

Bannert a doboz típusánál a "banner" tipust kiválasztva tudsz létrehozni. A banner kódját html formában lehet megadni, így a hírdetések széles palettája helyezhető el az oldalon.


Hibaelhárítás

Szerkesztői felületünk folyamatos fejlesztés alatt van, így előfordulhat, hogy esetenként nem működik. Ebben az esetben először is: Ne ess pánikba!
Próbáld meg az alábbiakat:
  • Próbáld ki másik böngészővel (javasolt sorrend: Firefox, Opera).
  • Ha használsz bármilyen JS kódkiegészítőt / reklám blockert (pl ad blocker, ad muncher), próbáld meg azt kikapcsolni, és a szerkesztői felületet újratölteni (CTRL+R)
  • Ha a fentiek végrehajtása után sem működik a szerkesztői felület, küldjél nekünk hibajelentést!
Törekszünk arra, hogy a felhasználói felületünk mindenki számára használható legyen, az esetlegesen fellépő hibákért ezúton is megértéseteket kérjük, köszi.